avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Când trebuie și cum să declari insolvență ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Când trebuie și cum să declari insolvență personala?

Când trebuie și cum să declari insolvență personala?

Alte discuții în legătură

Insolventa se trece in cazierul fiscal al asociatului unic? razvandmn razvandmn Se noteaza insolventa in cazierul fiscal al persoanei fizice asociat unic la o societate? Societatea are datorii la finante aproximativ 6000 lei, nu are si ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal, angajator in procedura de insolventa elenacleopatra elenacleopatra Buna ziua, Am cateva intrebari legate de acest subiect. Sunt angajata la o firma cu carte de munca. Sunt insarcinata in 7 luni. Astazi am aflat la noi la ... (vezi toată discuția)
Ajutor!in caz de insolventa ce se intampla cu lipsa marfii,lipsa in gestiune bela marbela bela marbela Am un srl si am sistat activ,in sensul ca am inchis magazinul din iulie 2009.Cand am facut inventarul am o lipsa in val de 38000,din care 4000 sunt ... (vezi toată discuția)