avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am fost la o farmacie saptamana trecuta si cand am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am fost la o farmacie saptamana trecuta si cand am platit la ...

am fost la o farmacie saptamana trecuta,si cand am platit la pos cu telefonul,farmacista a mai tastat 2 numere in plus,si in loc de 172 lei,mi s au retras 17200 lei,si colac peste pupaza bonul nu s aimprimat,deoarece tocmai schimbase rola si o pusese invers.Au spus sa nu mi fac griji,ca o sa mi se restituie suma in decurs de 4-5 zile.Ca dovada am doar operatiunea bancara de pe aplicatia mea de banking,care imi arata ce unitate(farmacie) a facut aceasta grseala.
Va rog,sa ma ghidati in ceea ce ar trebui sa fac,multumesc
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 17:29, 11 Octombrie 2025
Fără să dați farmaciei CODUL IBAN de la bancă, n-are cum să vă restituie suma încasată din eroare.
Fiind în cauză o persoană juridică cu contabilitate, NU vă poate da banii în mână, ci doar prin virament bancar, mai ales că e o sumă mare.
Ultima modificare: Vineri, 10 Octombrie 2025
Dapix, utilizator
Nu pot returna direct in contul din care s-a facut plata?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu pot. Trebuie notificare, cont IBAN și precizare suma, diferența dintre suma plătită cu card - c/ v produselor pe care a achiziționat cumpărătorul (dovada bon farmacie și fiscal de la POS). Daca e o firma contabila externalizata nu știe povestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iban gresit 100sag 100sag Salut. ACum vreo câteva luni am făcut o tranzacție prin home bank in valoare de 1000 de euro..dar am greșit iban.numele si adresa sunt corecte.am sunat la ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanță: bună ziua! soțul meu a achiziționat un telefon mobil dintr-un ... Antonia Tamaș Antonia Tamaș Bună ziua! Soțul meu a achiziționat un telefon mobil dintr-un magazin de electrocasnice. A efectuat plata prin POS. Inițial, POS-ul a avertizat că ... (vezi toată discuția)
Am luat un produs de la o farmacie. Și am constatat când l ... Darius2025 Darius2025 Am luat un produs de la o farmacie. Și am constatat când l am desfăcut ca e gol. Efectiv e folosit, e plin de fire de păr. Am mers după câteva ore ... (vezi toată discuția)