avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Daca rezervarea denumirii unui ONG a fost obtinuta de ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Daca rezervarea denumirii unui ONG a fost obtinuta de o persoana ...

Daca rezervarea denumirii unui ONG a fost obtinuta de o persoana care nu va avea nicio functie in comitetul de conducere al ONG, denumirea poate fi folosita la infiintarea ONG-ului ? Persoana respectiva poate concesiona, printr-o declaratie, denumirea obtinuta pentru ONG ?
Cel mai recent răspuns: Marilena N , utilizator 10:34, 12 Octombrie 2025
Da, poate fi folosita la infiintarea ONG-ului .

Este membru al ONG-ului?
Nu am gandit sa fie inclus ca membru simplu al ONG (nu cu functie in consiliul de conducere). Daca nu ar fi membru, simplu ar asociatiei, nu am putea folosi rezervarea denumirii, sau ar fi mai bine sa fie membru in asociatie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre ong-uri ARKzad ARKzad dupa o scurta perioada de la infiintarea unui ONG, inscris in reg.ONG pe tara si avand deschis cont in banca,activitatea este intrerupta din cauza ... (vezi toată discuția)
Solutii juridice privind infiintarea unei asociatii nonprofit Florin-Marius Florin-Marius Doresc sa infiintez o asociatie nonprofit. Deja am rezervat denumirea. Aceasta este valabila pana la data de 6 aug 2019. Ma poate ajuta cineva cu raspunsuri la ... (vezi toată discuția)
Filiala ong merutium merutium Pasii pentru infiintarea unor filiale coincid cu cei ai infiintarii unui ONG? Adica include si rezervarea unei denumiri in prealabil? Este posibil ca sa ... (vezi toată discuția)