Da, domnia mea, nu este decat un vechi utilizator al forumului si in particular un amarastean de administrator cu o vechime in "campul muncii" de peste 30 de ani.
Desigur, in toata aceasta perioada am fost nevoiti sa apelam si la serviciile unor onorabili avocati, desigur, contra unor onorarii, care la urma-urmei, sunt lucruri firesti, adica toata lumea munceste pe bani...
Faza importanta a acestei discutii era daca plata onorariul se poate face din fondul de rulment. Chestiunea este ca pe dvs. personal, chiar nu ar trebui sa va intereseze acest aspect. Eu, mai sus v-am pus niste intrebari punctuale, la care nu ati raspuns pen'ca nu prea lucrati cu asemenea chestiuni. Mi-ati dat o replica:
...Apoi președintele convoacă AG și obține acordul acesteia pentru a angajarea avocatului contra onorariului discutat anterior.
Este clar ca asa o sa se intample, ca nu vine presedintele si-i da dispozitie casierului sa achite onorariul pentru procesul pe care asociatia il are cu proprietarul xxx
Sigur, toate aceste chestiuni se discuta si se aproba in AG a membrilor, daca se stie ca in urmatoarea perioada, unul sau mai multi proprietari rau-platnici, vor fi chemati in instanta si va fi nevoie sa se faca anumite cheltuieli.
Eu va propun sa ne oprim aici. Doar daca dvs. puteti raspunde la intrebarea initiala:
Fondul de rulment poate fi folosit la achitarea onorariului datorat unui avocat?
Eventual dati-ne si niste argumente legale (asa pe gratis, ca intre membrii acestui forum), daca DA sau daca NU.
Cu stima, A.G.