Buna asa, si eu ce spuneam dom'avocat?
Numai ca intrebarea era daca putem lua acea suma din fd. de rulment. Atat dvs. cat si un alt domn, ati afirmat ca nu,
banii nu pot din luati din fd. de rulment...
Atata discutie pentru a ajunge la aceasta concluzie -
... Odată convenit onorariul cu avocatul și aprobat în AG a asociației se poate trece la includerea acestuia în întreținere, separat de fondul de rulment, fondul de reparații etc.
Da, deci se poate trece la intretinere, pe LP. Bun, numai ca dvs. nu cunoasteti cum functioneaza o as. prop. - pe care cu voia dvs. , va informez:
- cu un exemplu : pe data de 10 a lunii cu toate aprobarile necesare, trebuie sa achitam onorariul avocatului cu care am incheiat un contract de consultanta juridica, in valoare de 500, 00 lei. Avocatul nostru taie o chitanta pe data de 10 pentru ca pe 11-12 merge in instanta si anexeaza la dosar si chitanta. Corect, da?
- ca sa nu mai lungesc discutia - aveti idee cand asociatia recupereaza suma de 500 lei de la proprietari? Daca nu aveti idee, va pot informa eu: cel mai devreme dupa 3 luni, iar cel mai tarziu dupa 2-3-4 ani, asa ca intrebarea persista - de unde i-a asociatia acea suma pentru a achita prestatia avocatului?
Vedeti ca nu este simplu?