Carne stricata inainte de termenul de expirare - am cumparat pe data de 15.10 carne cu termen de expirare pe 23.10. Astazi, cand am deschis ambalajul, m-a izbit un miros oribil de carne stricata. Intrucat termenul este pe 23, iar astazi suntem in 19, m-am dus inapoi cu carnea sa o returnez, dar mi s-a spus ca nu se poate, deoarece trebuia adusa in aceeasi zi, nu peste 4 zile, fiind vorba de carne. As dori sa stiu daca este corect sau nu, intrucat carnea expira pe 23. Este corect sa imi fie refuzat returul?
Dapix
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Și ciorba la o temperatura de 1-4 grade în frigider se păstrează doar 2 zile nealterată.
A treia zi trebuie să-i dai o undă de clocot de 4-5 minute ca să distrugi bacteriile care fermentează, dacă vrei să nu te îmbolnăvești, că riști să faci indigestie, diaree infecțioasă.....
Orice cadavru miroase a stricăciune/mortăciune după 3 zile, chiar și în frigider.
Carnea proaspătă, se ține OBLIGATORIU în congelator până în ziua în care o fierbi, sau o frigi la grătar.
marianliviuh
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Au avut dreptate, am pățit si eu așa după doar o zi. Dar m-am dus la raft am luat un alt pachet identic si l-am desfăcut in fața lor după ce le-am spus că dacă e ok o să il plătesc. Era si acea carne stricată de s-a umplut magazinul de miros așa că mi-au dat banii înapoi. Puteți proceda așa pe viitor că oricum trebuie să cumpărați altă carne, nu pierdeți nimic.
Și eu am avut o returnare a doua zi. Dar cumpărasem seara cu 5 min înainte de închidere. Am vrut să folosesc in seara acea. A doua zi la cca 20 de minute după deschidere eram la ei. Nu au comentat nimic.
Garantie frigider
mia_livia
Buna seara. Am un frigider cumparat in mai 2014 cu 5 ani garantie. In septembrie 2014 cand eram in concediu s-a stricat ventilatorul si s-a stricat toata ... (vezi toată discuția)