avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Model de cerere catre tribunal pentru obtinere ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Model de cerere catre tribunal pentru obtinere ordonanta președințială

model de cerere catre tribunal pentru obtinere Ordonanta prezidentiala
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:40, 24 Octombrie 2025
Da, la o consultanta juridica avocatul va poate spune ce sa scrieți pe scurt sau mai amplu în funcție de timpul alocat.
Sunt și oameni care procedeaza în acest fel.
Va trebuie și temeiul legal fără de care se poate anula cererea și sa nu se judece.
Legea este lege si judecatorii sunt obligați sa o respecte.

București 2025
Ultima modificare: Vineri, 24 Octombrie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua , a-și dori și eu un model de cerere de divorț, ... Cristinaionela13 Cristinaionela13 Bună ziua , A-și dori și eu un model de cerere de divorț, fără partaj , fără copii . De un an de zile nu mai știu nimic de fostul sot . Va mulțumesc (vezi toată discuția)
Model chemare in instanta bimpor bimpor Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog cu un model de chemare in instanta pentru recuperare datorii? (si alt model pentru chemare in instanta pentru calomnie ... (vezi toată discuția)
Model cerere divort actualizata 2010 ivf ivf Buna Ziua! -as ruga daca poate sa-mi trimita cineva un model de cerere de divort actualizata 2010, pe adresa de e-mail vfignat@yahoo.com Pot redacta ... (vezi toată discuția)