avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sfat avocatesc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sfat avocatesc

Cum as putea obtine un duplicat, de la o firma, care azi nu mai este, dar care pana in 1992 facea parte integranta din ICI.Cursul era in 1991, am si inscrisuri ca am platit acel curs
Cel mai recent răspuns: Korbyn , utilizator 18:55, 21 Octombrie 2025
Incercati sa dati de arhiva acelei entitati.
Am1 1un doc de atunci..
Care i1m1i1 sustine "teoria"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma pierduta ADRIANA CALIN ADRIANA CALIN Buna ziua , va rog am nevoie de un raspuns competent ! In 2005 sotul meu a facut un curs pentru functia de agent paza si garda de corp autorizat de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, soțul a urmat un curs de operator gaze și a pierdut ... adela1234 adela1234 Bună ziua, soțul a urmat un curs de operator gaze și a pierdut diploma. Firma la care a urmat cursul nu cred ca mai exista ca nu găsim date despre ea. Am ... (vezi toată discuția)
Mama mea a plastifiat contractul de vanzare cumparare al apartamentului ... minodora croitoru minodora croitoru Mama mea a plastifiat contractul de vanzare cumparare al apartamentului original (era deteriorat si a crezut ca asa se pastreza mai bine) Mai este valabil? ... (vezi toată discuția)