avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am adjudecat un apartament care este ocupat, au trecut ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am adjudecat un apartament care este ocupat, au trecut deja 2 ...

Am adjudecat un apartament care este ocupat, au trecut deja 2 ani de la adjudecare și cine locuiește acolo nu are nici o calitate, nici de chiriaș nici de fost proprietar. Este doar ruda de gradul 1 cu fostul proprietar. Întrebarea mea este, cum întru în posesia apartamentului. Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Justme2015 , utilizator 16:56, 31 Octombrie 2025
actiune in evacuare
Cereți în instanță. Mai încercați să negociați, poate pleacă.
Ultima modificare: Vineri, 31 Octombrie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
Cat durează oare si cat costa aproximativ? Mulțumesc

romibaro a scris:

actiune in evacuare

Nu vor sa plece.. din pacate

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Cereți în instanță. Mai încercați să negociați, poate pleacă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract apartament expirat, chiriasul nu vrea sa plece Gheorghe_Ionita Gheorghe_Ionita Contract apartament expira la sfarsitul lunii Iulie , chiriasul locuieste in alt judet, dar are mobila in apartament. Nu mai plateste de 1 luna si refuza orice ... (vezi toată discuția)
Lamurire act adjudecare Lucc Lucc Am cumparat un apartament la licitatie. Urmeaza sa mi se emita actul de adjudecare Actul de adjudecare este titlu de proprietate si ca poate fi inscris in ... (vezi toată discuția)
Apartament executat silit aprilied aprilied Am adjudecat un apartament executat silit, sunt in posesia actului de adjudecare, executorul a spus ca pentru evacuarea locatarilor, care sunt fosti ... (vezi toată discuția)