avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am adjudecat un apartament care este ocupat, au trecut ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am adjudecat un apartament care este ocupat, au trecut deja 2 ...

Am adjudecat un apartament care este ocupat, au trecut deja 2 ani de la adjudecare și cine locuiește acolo nu are nici o calitate, nici de chiriaș nici de fost proprietar. Este doar ruda de gradul 1 cu fostul proprietar. Întrebarea mea este, cum întru în posesia apartamentului. Va mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vorbiți cu un avocat, recuperați imobilul cu atât mai repede cu cât acționați, nu stați așa.
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acțiune in instanță si ulterior evacuare cu executor judecătoresc. Sau calea mai rapidă si mai ieftină... faceți debransari la gaze si curent si dacă e posibil si la apă si va pleca sigur. Apoi plătiți rebranșarile și succes!
Mare grijă, sunt acțiuni care pot atrage răspunderea penală. Nu mai sun că sunt mai scumpe și, uneori, mai de durată!
Aveți mare grijă ce învățați oamenii, încălcarea legii poate fi foarte scumpă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament executat silit aprilied aprilied Am adjudecat un apartament executat silit, sunt in posesia actului de adjudecare, executorul a spus ca pentru evacuarea locatarilor, care sunt fosti ... (vezi toată discuția)
Lamurire act adjudecare Lucc Lucc Am cumparat un apartament la licitatie. Urmeaza sa mi se emita actul de adjudecare Actul de adjudecare este titlu de proprietate si ca poate fi inscris in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. mi-am inchiriat apartamentul cu contract înregistrat ... Carmen Violeta Carmen Violeta Buna ziua. Mi-am inchiriat apartamentul cu contract înregistrat la ANAF, însă chiriasa nu a mai plătit chiria și nici cheltuielile care se ridica la sume ... (vezi toată discuția)