avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
LIVE, ACUM (325 PARTICIPANȚI) SSM: Evaluarea riscurilor de accidentare și îmbolnăvire profesională
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumpărat o casa. Când am mers la compania de apă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumpărat o casa. Când am mers la compania de apă sa trec ...

Am cumpărat o casa.. Când am mers la compania de apă sa trec contorul de apa pe mine mi au zis ca am nevoie de avize
Cum de avea contor de apa are canalizare dacă nu are avize?
La ce sa ma aștept?
Cel mai recent răspuns: liviu_emil , utilizator 11:12, 19 Noiembrie 2025
Nu la toate întrebările

Cabinet Individual de Avocat_ G Stelea a scris:

Ați modificat destinația/utilizarea locuinței in spațiu comercial/turistic/evenimente ?
Ați efectuat modificări ale instalației de preluare/evacuare ?

In aceasta situație, dacă proprietarul anterior nu a fost debranșat (chiar și numai formal, din documente), trebuie sa verificați normele regulamentului local de furnizare a serviciului de alimentare cu apa care se referă la cesionarea/preluarea contractului deținut de proprietarul anterior.
Eu nu înțeleg de ce acest furnizor cere la 7secole de funcționare document în baza cărora se a pus în funcțiune aceasta alimentare.nu cumva este haos la ei,sau cer tot felul de chestii (care ar trebui sa le aibă)doar așa sa se afle în treabă.eu știu că orice contract transferul își modifica doar titularul.

florin42 a scris:

Nu la toate întrebările

Cabinet Individual de Avocat_ G Stelea a scris:

Ați modificat destinația/utilizarea locuinței in spațiu comercial/turistic/evenimente ?
Ați efectuat modificări ale instalației de preluare/evacuare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu consumul la apa - plata pierdere 600 mc cauzata de o defectiune ownage ownage Bună seara. Mă numesc [editat] și as avea nevoie de un sfat din partea dvs. Am o problema cu consumul la apa. Locuiesc la bloc și apa îmi este contorizata ... (vezi toată discuția)
Mentenanta instalatie publica apa potabila alexandrust alexandrust Salutare, Am nevoie de un sfat/idee legat de administrarea, intretinerea si mentenanta instalatiei publice de alimentare cu apa potabila dintr-o ... (vezi toată discuția)
Apa canal ilfov anulare abuziva contracte johnybravo johnybravo Buna ziua Este posibil ca Apa Canal Ilfov sa anuleze/rezilieze contractul individual de furnizare a apei doar pentru ca asa vrea? In conditiile in care ... (vezi toată discuția)