avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am facut intabulare si carte funciara cu ANCPI la un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am facut intabulare si carte funciara cu ANCPI la un apartament. ...

Am facut intabulare si carte funciara cu ANCPI la un apartament. Ce ma nelamureste este ca dupa ce s-a terminat totul cadastristul care mi-a depus actele mi-a dat o INCHEIERE scoasa din calculator care nu are nici o stampila pe ea, E o foaie nesemnata de nimeni pe care scrie INCHEIERE . In partea de jos scrie Registrator cu un nume sub el dar nu a semnat nimeni , urmeaza Asistent Registrator cu un nume sub el si iar nu are nici o semnatura.
Are antetul ANCPI si un cod deverificare sus. dar acest cod de verificare e valabil doar 30 de zile. Eu vreau sa o am multi ami de acum incolo. Mai e valabila peste 10 ani ? ce fac daca vreau sa vand peste 10 ani ? Imi accepta notarul aceasta INCHEIERE in forma in care v-am descris-o peste 10 ani ? Nu vrea nimeni sa-mi dea o foaie semnata de persoanele scrise la finalul incheierii. Ce fac ? Asta e act ?
Când va fi nevoie, notarul public sau Dumneavoastră veți solicita și veți primi un extras al cărții funciare a imobilului din care va rezulta situația juridică.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de mostenitor pe un teren care nu are cf Josephine2016 Josephine2016 Am primit recent de la notar certificatul de mostenitor pentru 8 terenuri inscrise toate in titlul de proprietate al tatalui meu. Constat ca doar 4 sunt ... (vezi toată discuția)
Anulare tranzactie Statescu Statescu Buna ziua! Dupa decesul tatalui meu raman 3 mostenitori :mama mea, fratele meu si eu. La momentul intocmirii certificatului de mostenitor eu am renuntat la ... (vezi toată discuția)
Procedura necesara pt obtinere carte funciara cu certificat de mostenitor Isleman Isleman Am un apartament in Buzau pe care il tin gol si doresc sa il pun la vanzare dar trebuie sa ii fac cartea funciara. Apartamentul este mostenit de la mama mea ... (vezi toată discuția)