Am facut intabulare si carte funciara cu ANCPI la un apartament. Ce ma nelamureste este ca dupa ce s-a terminat totul cadastristul care mi-a depus actele mi-a dat o INCHEIERE scoasa din calculator care nu are nici o stampila pe ea, E o foaie nesemnata de nimeni pe care scrie INCHEIERE . In partea de jos scrie Registrator cu un nume sub el dar nu a semnat nimeni , urmeaza Asistent Registrator cu un nume sub el si iar nu are nici o semnatura.
Are antetul ANCPI si un cod deverificare sus. dar acest cod de verificare e valabil doar 30 de zile. Eu vreau sa o am multi ami de acum incolo. Mai e valabila peste 10 ani ? ce fac daca vreau sa vand peste 10 ani ? Imi accepta notarul aceasta INCHEIERE in forma in care v-am descris-o peste 10 ani ? Nu vrea nimeni sa-mi dea o foaie semnata de persoanele scrise la finalul incheierii. Ce fac ? Asta e act ?
Când va fi nevoie, notarul public sau Dumneavoastră veți solicita și veți primi un extras al cărții funciare a imobilului din care va rezulta situația juridică.
Anulare tranzactie
Statescu
Buna ziua! Dupa decesul tatalui meu raman 3 mostenitori :mama mea, fratele meu si eu. La momentul intocmirii certificatului de mostenitor eu am renuntat la ... (vezi toată discuția)