avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am vandut un teren, cumparatorul nu a transcris si eu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am vandut un teren, cumparatorul nu a transcris si eu plătesc impozitul ...

Am vandut un teren cumparatorul nu a transcris si eu plátesc impozitul ,ce pot sa fac in cazul asta , eu am trimis imputernicire pentru vanzare el foloseste terenul dar apare tot pe numele meu. Multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Marți, 18 Noiembrie 2025
Daduci, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daduci , utilizator 13:40, 19 Noiembrie 2025
Am trimis imputernicire la o cunostinta buna care a spus ca o gasit cumparator ptr. teren pe urma s-a aflat ca el e cumparatorul , nicidecum nu am trimis imputernicirea la cumparator ,dar sant cazuri rare unde oamenii se tin de cuvant .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La o carte funciară sunt mai multe terenuri extravilane ... karcsika1958 karcsika1958 La o carte funciare sant mai multe teren extravilan./numai./ Defunctul a lasat o testament scrise dar numai scrise de ei Dar si un act de vanzare - ... (vezi toată discuția)
Transcriere autovehicul mostenit prin succesiune sanryu sanryu Buna ziua, Am o intrebare legata de cumpararea unui autovehicul care a fost mostenit, si nu s-a facut partajul, doar succesiunea. Nu stiu sa explic totul ... (vezi toată discuția)
Radiere auto daria09 daria09 Tatal meu a vandut in urma cu 4 ani o autoutilitara Aro. Nu a facut radierea deoarece noul proprietar l-a rugat sa o amane pana la expirarea vericarii RAR, dar ... (vezi toată discuția)