avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Va rog sa-mi spuneți la ce instituție sa ma adresez ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Va rog sa-mi spuneți la ce instituție sa ma adresez pentru ...

Va rog sa-mi spuneți la ce instituție sa ma adresez pentru următoarea problema: stau la casa și de vreo 2 ani vecinii ( o familie care locuiește în diagonala fata de mine) asculta muzica 24 din 24, 7 zile pe săptămână. Băiatul sta tot timpul acasa fiindcă nu lucrează, mamă nu lucrează nici ea, iar tatăl băiatului lucrează câteva luni pe an în Anglia) Au panouri votovoltaice pe casa, asa ca, consumul de curent nu prezintă pentru ei nici o problema.Muzica nu se aude, în schimb basul se aude tot timpul. Cel mai insuportabil este noaptea, fiindcă oricum ai încerca să dormi basul se aude in cap și urechi, respectiv il auzi ca niște tobe și cu vibrații. Sa nu îmi spuneți de dopuri de urechi, fiindcă am dopuri performante care nu rezolva problema, Casa mea este izolata.Am încercat sa vorbesc cu ei dar am fost amenințată și m-am trezit cu jumătate de masina murdarita cu noroi.
La ora 22.05 sunati la politia locala si reclamati zgomotul, solicitand deplasarea lor pentru constatare si sanctionarea contraventionala a proprietarilor vecini. Puteti face asta zilnic.
Mulțumesc, dar răspunsul nu îmi soluționează problema, polițiștii vin la poarta lui, dacă aud muzica iau masuri, dacă nu pleacă. Eu am precizat în text ca nu se aude muzica la noi, sau în exterior ci doar basul.Din ceea ce am citit basul este un zgomot pe frevcenta joasa care trece prin structurile clădirilor . Este ca picatura chinezeasca care îți suna continuu în cap și urechi .

Cabinet Individual de Avocat_ G Stelea a scris:

La ora 22.05 sunati la politia locala si reclamati zgomotul, solicitand deplasarea lor pentru constatare si sanctionarea contraventionala a proprietarilor vecini. Puteti face asta zilnic.

Dacă sunetul respectiv poate fi detectat doar de urechile Dumneavoastră, nu aveți nicio cale instituțională de rezolvare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecina galagioasa cortab cortab Buna ziua, M-am mutat de cateva luni intr-o garsoniera si tot de atunci am probleme cu vecina de care locuieste sub mine. Este o batrana care nu aude si din ... (vezi toată discuția)
Hartuire din cauza muzicii Ovy77 Ovy77 Buna ziua, Ne-am mutat de curand intr-un imobil contruit nou, si de ceva timp unul dintre vecini ne agaseaza des venind la usa cand ascultam muzica. ... (vezi toată discuția)
Cum sa scap de clopoteii de vant feng shui de la geamul vecinei?? OmCauta OmCauta Clopoteii Feng Shui, de metal ai vecinei, de la geam fac zgomot cand bate vantul. Acum e vara, e cald, stam toti cu geamurile deschise sa avem aer. Se aude ... (vezi toată discuția)