avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am primit o amenda din Germania pt nepurtare centura, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am primit o amenda din Germania pt nepurtare centura, insa eu ...

Am primit o amenda din Germania pt nepurtare centura, insa eu nu am fost niciodata in Germania ,nici masina opel nu am avut niciodata( cum scria in amenda). Ce trebuie sa fac? Cu siguranta cineva a dat datele mele,altfel nu imi explic.
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 07:30, 20 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai probabil cineva a dat datele dvs. Nu trimiteți bani dacă vi se solicită prin adresa, cel mai probabil este o modalitate de înșelăciune, frauda. Puteți depune plângere penala la parchet dacă doriți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am primit astăzi o scrisoare în poștă cum că ... Cristina992 Cristina992 Bună ziua! Am primit astăzi o scrisoare în poștă cum că am săvârșit o încălcare a normelor de circulație în Austria în data de 30.11.2023. Nu am ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera pasager cu permis suspendat vasi_23 vasi_23 buna dimineata ! sunt in situatia unui fapt mai mult ca sigur deosebit In data de 6 februarie mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 30 de ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda circulatie ardei2011 ardei2011 Am fost sanctionat pentru nepurtarea centurii de siguranta si lipsa talonului masinii. Astfel, am primit avertisment pentru lipsa talonului si amenda + ... (vezi toată discuția)