avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Interpretare Solutie proces
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Interpretare Solutie proces

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti care ar fi interpretarea urmatoarei solutii data intr-un proces pe Comercial, avand drept obiect de dosar "pretentii":
"Repune cauza pe rol pentru a repune în discuţia părţilor excepţia insuficientei timbrări.".
Este vorba despre un proces in care reclamantul (persoana fizica) incearca sa-si recupereze de la parat (persoana juridica) o suma de bani achitata ca taxa de rezervare intr-un contract de constructie.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 13:23, 16 Februarie 2010
@decs
fiind parte in proces ,aveti dreptul sa verificati prin arhiva incheierea de sedinta existenta la dosar,unde teoretic se consemneaza cererile si dispozitiile referitoare la timbraj
Pot face acest lucru chiar daca nu sunt parte in dosarul in cauza? Eu am o actiune similara, insa idependenta de cea prezentata in discutie.
Nu, daca nu aveti nicio calitate procesuala in acel dosar! Puteti sa va uitati in propriul dosar daca aveti pe rol o cauza similara cu cea de care ati amintit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru ioanandrei ioanandrei va rog,sa ma ajutati in lamurirea unei situatii. 1.cererea de chemare in judecata se face in tribunal: Instanta constata ca este o cerere ... (vezi toată discuția)
Ordinea invocarii exceptilor! Maria Teodosiu Maria Teodosiu Buna ziua! am un proces ce tine de materia civila, unde avem de invocat niste exceptii si doream sa stiu [i]care este ordinea in care le invocam[/i]. am de ... (vezi toată discuția)
Exceptia insuficientei timbrari PAS22 PAS22 Buna ziua, Va solicit sprijinul pentru rezolvarea urmatoarei spete: Am formulat cerere de interventie principala in cadrul unui dosar de partaj bunuri ... (vezi toată discuția)