avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice remunerare comisie de achizitii
Discuție deschisă în Achiziţii publice

remunerare comisie de achizitii

exita temei legal pentru remunerarea unei comisii care participa la desfasurarea unei proceduri de achizitie publica?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 15:16, 17 Februarie 2010
Comisiile care participa la desfasurarea unei proceduri de achizitie publica desfasoara o munca voluntara. Nu este normal, dar asa stau lucrurile. Din pacate, nicio prevedere legala nu impune obligativitatea remunerarii unei asemenea activitati.
In acelasi timp nici nu exeiosta prevedere legala care sa interzica plata memebrilor comisiei.
Puteti prevedea in bugetul anual, in functie de anumiti parametri care este valoare muncii prestate in cadrul unor comisi de atribuire, si pe cale de consecinta sa remunerati munca acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme referitoare la achizitiile publice mitica1955 mitica1955 potrivit art.3 alin1 din HG nr.925/2005, se arata ca orice autoritate contractanta , are un compartiment specializat pentru aztribuirea contractelor de ... (vezi toată discuția)
Conventie civila ( contract de colaborare) autoritati publice locale(primarie) bogdanmarinela bogdanmarinela Un pensionar pentru limita de varsta poate incheia cu primaria o conventie civila sau contract de colaborare( care e acelasi lucru) pentru activitatea de ... (vezi toată discuția)
Urgent incompatibilitati mirelavasile2006 mirelavasile2006 Sunt functionar public intr-o primarie de comuna , la Serviciul economic. Am participat la intocmirea documentatiei pentru atribuirea unui contract de ... (vezi toată discuția)