avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Infractiunea de transport a vanatului (confiscarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Infractiunea de transport a vanatului (confiscarea mijlocului de transport)

Buna ziua.As vrea sa stiu daca unei persoana care a recunoscut fapta prevazuta la art 44 din lg 407/2006 (este in stadiul de cercetare la parchet)si anume ca a transportat vanat gasit pe camp i se poate confisca autoturismul cu care a transportat,daca aceasta masina nu era proprietatea lui ci a unei societati comerciale care o avea achizitionata in leasing.Mai poate face ceva omul ca macar masina sa nu o confiste? multumesc.
Cel mai recent răspuns: ileanasimona , utilizator 13:21, 16 Februarie 2010
pers vinovata nu dar, societatea de leasing, da.. are dreptul sa intervina si sa arate ca este bunul sau motiv pentru care nu are cum sa faca obiectul masurilor de confiscare chiar daca a fost folosita la producerea unei infractiuni
Sa inteleg ca atunci cand va fi trimis in judecata,trebuie anuntata firma de leasing sa intervina in proces?la parchet au spus ca masina nu o pot confisca ei dar masura o va lua instanta sigur.ar fi mai bine sa instraineze masina?(cu acordul firmei de leasing)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta drept penal - confiscarea unui bun mobil Tirlea Andrei Tirlea Andrei Doi cetateni merg impreuna la vanatoare de caprior intr-o padure din apropierea locuintei. Acestia nu detin autorizatie la caprior. Pentru a ajunge in ... (vezi toată discuția)
Autoturism retinut in vama pentru trafic de tigari ContSters103316 ContSters103316 Am imprumutat un autoturism cu procura si la vama aveam vreo 28 de pachete de tigari fapt pentru care m-a amendat cu 5000 lei si retinerea autoturismului. Va ... (vezi toată discuția)
Furt comis in termenul de incercare alexbeleaciorani alexbeleaciorani Buna seara.In luna septembrie, impreuna cu un recidivist am sustras din curtea unui om un vitel.Eu decat l-am preluat si l-am dat altcuiva sa-l vanda.Nu am ... (vezi toată discuția)