avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... credit ipotecar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

credit ipotecar

Buna ziua!
In urma cu 2 ani am facut un credit ipotecar pentru un apartament de 2 camere, suma imprumutata fiind cam 70% din pretul apartamentului. In prezent, familia noastra s-a marit si am avea nevoie de mai mult spatiu, am gasit o persoana care ar dori sa faca schimb de un apartament de 3 camere pentru unul de 2 camere. Se poate face ceva legal pentru a putea face acel schimb, si noi sa garantam cu ceva ca vom plati actualul apartament?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 14:39, 17 Februarie 2010
buna ziua!
cu acordul bancii creditoare se va putea face actul de schimb.
veti putea aduce in garantie noul imobil.
va multumesc pentru raspuns!
daca se face schimb de apartamente, persoana care se muta in apartamentul nostru, va avea act de proprietate pe acest apartament? iar noi vom putea plati ipoteca pentru noul apartament? Ar fi minunat!
buna ziua!
actul de schimb este actul de proprietate.
meregti la banca si cereti acordul bancii pentru incheierea acestui act, sa explicati ca doriti sa aduceti un nou imobil in garantie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transferul ipotecii asupra unui alt imobil PORA AMALIA PORA AMALIA Buna ziua. Acum 3 ani am contractat un credit ipotecar la bcr in vederea achizitionarii unui apartament cu 2 camere. As vrea sa ma mut la 3 camere. Cum se ... (vezi toată discuția)
Se poate muta ipoteca? tumi tumi buna ziua as dori sa stiu daca se poate muta ipoteca de pe un apartament cumparat prin banca pe un alt apartament cu care vreau sa fac schimb?as mai vrea sa ... (vezi toată discuția)
Problema cu o ipoteca whitetulip whitetulip Buna ziua! Am nevoie de un sfat in urmatoarea problema: sotul meu a facut o linie de credit si deoarece suma era destul de mare am girat cu apartamentul meu. ... (vezi toată discuția)