avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Banca pierde biletul la ordin
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Banca pierde biletul la ordin

Ce se intampla in cazul in care banca pierde biletul la ordin scadent intdus de societatea in vederea decontarii? De unde imi recuperez banii? De la banca sau de la emitentul biletului?
Va rog un sfat ca sunt in ceata!
Cel mai recent răspuns: Lorinps , utilizator 09:21, 13 Noiembrie 2006
De la banca. Vezi de ce poti sa te legi in contractul cu banca.
Daca nu ai contract cu banca - mergi pe raspundere delictuala.
Parerea mea...
Daca totusi partenerul este de buna credinta r dura mai putin sa - ti plateasca el d ebuna voie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilete la ordin do do In ce conditii o persoana juridica poate incasa un rest de plata, ca si contravaloare servicii conform unui contract incheiat, prin bilete la ordin?:hm::coffee: (vezi toată discuția)
Bani imprumutati si garantati cu bilet la ordin alynabica alynabica buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie am imprumutat pe cineva cu o suma de bani destul de mare si mi-a dat ca garantie un bilet la ... (vezi toată discuția)
Bo tip vechi, scadenta depasita EllaR EllaR Buna. ma confrunt cu o mica..mare problema, pe care sper sa ma ajutati sa o clarific. In cadrul unui contract, societatea noastra a garantat avansurile ... (vezi toată discuția)