avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... harta site
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

harta site

Ar fi foarte utila o harta a sitului
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 08:02, 20 Februarie 2010
Buna dimineata,

Nu este in planul nostru sa facem o harta a siteului in perioada urmatoare. In acest moment se rescrie o buna parte din forum, astfel incat paginile siteului sa se incarce mai repede.

Ulterior, vom continua cu dezvoltarea facilitatilor pe care le-am promis deja ca pasi urmatori in dezvoltarea Avocatnet.ro. Apoi, cand se termina respectivele dezvoltari, o sa luam in considerare si noile propuneri, printre care si harta siteului.

O zi frumoasa in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buton trecere de la un subiect la altul A. Ionut A. Ionut dat fiind multitudinea de subiecte noi, dar si de frecventa ridicata a raspunsurilor la aceste subiecte ar fi util sa exista un buton de trecere direct la ... (vezi toată discuția)
Se incarca mai repede paginile avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Incepand de astazi, odata cu imbunatatirile pe care le-am adus sistemelor informatice care ajuta Avocatnet.ro sa functioneze, paginile siteului ar trebui sa se ... (vezi toată discuția)
Modificari 26 aprilie Alin Popescu Alin Popescu De la inceputul anului ne-am orientat cu precadere spre rezolvarea problemelor legate de incarcarea cu dificultate a paginilor Avocatnet.ro. Proiectul nostru a ... (vezi toată discuția)