avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bannerul unei societati trebuie inregistrat undeva?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bannerul unei societati trebuie inregistrat undeva?

Buna seara,

Daca am desenat un banner, logo care o sa fie folosit in reclamele societatii trebuie sa-l declar undeva?

De exemplu trebuie sa fie inregistrat la Registrul Comertului sau la alte institutii pentru a nu aparea vreo problema sau nu exista niciun regim in acest sens?

Multumesc anticipat !

Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 13:14, 21 Februarie 2010
Vad ca nimeni nu a spus de faptul ca emblema unei societati (logo, cum ii ziceti) se inregistreaza la registrul comertului. Gasiti aici formalitatile necesare: [ link extern ]
Andreea Lisievici a scris:

Vad ca nimeni nu a spus de faptul ca emblema unei societati (logo, cum ii ziceti) se inregistreaza la registrul comertului. Gasiti aici formalitatile necesare: [ link extern ]


Ce se intampla daca am folosit un logo pe fluturasi de publicitate, acesta nefiind inregistrat la RG. Ma poate intreba cineva de acel logo ? E posibila vreo sanctiune si din partea cui? Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Februarie 2010
mihai_pirjol, utilizator
Nu se intampla nimic, daca e sa vorbim practic chiar nu stiu multe societati care sa isi fi inregistrat emblema la RC. E pur si simplu o potectie in minus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana fizica autorizata are dreptul sa foloseasca o sigla simo flores simo flores Intrebarea mea ar fi daca o persoana fizica autorizata poate folosi o sigla si care ar fi demersurile pe care trebuie sa le faca .Va multumesc! (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu HAICA DAN HAICA DAN Am un hotel in Lugoj si ,pentru reclama,am inchiriat de la ENEL doi stalpi pe care am amplasat,cu avizul Primariei,un banner publicitar.Platesc de cca 8 ani ... (vezi toată discuția)
Banner la balcon adi11cj adi11cj Buna ziua, Vreau sa pun un banner pe fatada balconului meu,un banner de promovare a afacerii mele proprii,apartamentul meu fiind si sediul social. Dar am ... (vezi toată discuția)