avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort-partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort-partaj

speta . sotia introduce actiune de divort . cere desfacerea casatoriei din vina exclusiva a sotului ( consum excesiv de alcool , agresiv ). nu cere partajul . sotul -parat este de acord cu divortul dar , doreste desfacerea casatoriei din vina ambelor parti ( sotia are amant ) , si mai doreste partajarea locuintei cu atribuire catre parat cu plata unei sulte catre reclamanta .( pentru cumpararea locuintei sotul a primit de la mama sa 75 % din suma si acei 75 % au generat o dobanda de inca 10 % .) . la prima infatisare ( decembrie 2009 ) se prezenta doar reclamanta . pentru a doua infatisare ( 12 martie 2010 ) instanta pune in vedere reclamantei sa faca dovada ca paratul locuieste la adresa indicata ( domiciliu comun ) . pentru cererile sotului este necesara o cerere reconventionala , sau este de ajuns sa depuna doar o intampinare cu doleantele sale ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Februarie 2010
mancipri, utilizator
Cel mai recent răspuns: mancipri , utilizator 09:03, 25 Februarie 2010
nu este vorba despre mne . va multumesc tuturor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort suteanu maria suteanu maria Buna ziua!Imi cer scuze ca insist pe aceasta tema dar sper ca ma veti intelege.Sotul meu a deschis divortul,am avut termen pe 26 26 2009,nu ne-am prezentat ... (vezi toată discuția)
Divort culpa comuna cu minor ContSters161228 ContSters161228 Buna ziua am mare nevoie de un sfat. Sotul meu a intentat actiune de divort din culpa comuna si a specificat ca doreste incredintarea copilului la mine ... (vezi toată discuția)
Divort avantaje mirelba mirelba Buna ziua,as avea o intrebare:intr-un eventual proces de divort ar fi mai avantajat cel care depune primul actiunea sau nu are nici o relevanta? Sa astepte sa ... (vezi toată discuția)