avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imprumut fara contract,garantii,acte notariale, doar o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imprumut fara contract,garantii,acte notariale, doar o intelegere verbala.

Buna,
As avea si eu o intrebare: am primit 22000 de euro de la o persoana cu care am avut o relatie sentimentala,bani au fost trimisi prin transfer bancar , nu s a intocmit nici un contract de imprumut sau altceva, iar acum ca nu mai vreau sa fim impreuna vrea banii inapoi dar a mentionat ca daca accept sa fiu cu el nu mai are nevoie de ei, cum ma poate obliga sa i restitui suma ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Februarie 2010
markt, utilizator
Cel mai recent răspuns: markt , utilizator 13:05, 20 Decembrie 2010
Buna, mai am o intrebare legata de acest caz: daca a scris in dispozitia data bancii sa efectueze transferul ca este un imprumut, are vreo relevanta?
Va multumesc.
Buna, doresc sa va transmit rezultatul cazului: nu a facut nimeni puscarie asa cum preconizau uniiB-) ba mai mult domnul a renuntat la orice pretentie fata de suma respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani alin_74 alin_74 Buna ziua, Acum 1 an si cateva luni am virat catre cineva o suma de bani prin transfer bancar. Am crezut ca este vorba de o persoana de incredere..... Ca si ... (vezi toată discuția)
Imprumut de bani intre persoane fizice vali1504 vali1504 Salutari , Problema mea consta in faptul ca o persoana mi-a trimis niste bani in baza unor favoruri/obiecte pe un joc prin contu bancar , deci are doua hartii ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani Dizz16 Dizz16 Buna ziua! Am primit o suma de 4000€ in Septembrie 2017 de la o persoana de origine italiana prin transfer bancar in contul din Italia, eu la randul meu i-am ... (vezi toată discuția)