avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cerere catre director
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cerere catre director

Buna ziua, ma intereseaza daca pentru a depune o cerere de instiintare cum ca sunt gravida se poate duce sotul la firma la care am lucrat sau trebuie sa merg personal ( pot sa-i fac o imputernicire notariala?) Eu sunt in concediu de crestere copil cu primul baietel iar acum sunt insarcinata cu cel de-al doilea (adica se suprapun). Multumesc.:)
Cel mai recent răspuns: cristinabucuresti , utilizator 13:23, 21 Februarie 2010
puteti face acest lucru si print-o scrisoare recomandata cu confirmare de primire
Cererea o poate depune fara imputernicire, sa fie in doua exemplare obligatoriu pentru a putea preveni neplacerile, cererea o depune la secretariat un exemplar ramane la societate iar pe una trebuie sa va dea un numar de inregistrare. Imputernicirea poate fi utila doar in cazul semnaride sot a unor documente in numele tau dar nici intr-un caz la depunderea cereri.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce mod se poate transmite instiintarea in scris a angajatorului cu privire la starea de graviditate catgirl catgirl Ma intereseaza daca pot instiinta angajatorul cu privire la starea de graviditate, trimitand cererea si adeverinta medicala prin intermediul postei, faxului ... (vezi toată discuția)
Instiintare angajator despre sarcina cristinamadalina cristinamadalina Buna ziua, Imi puteti spune daca exista o instiintare standard ceruta de lege prin care o salariata gravida aduce angajatorului la cunostinta starea ... (vezi toată discuția)
Cum si cand anunt seful ca sunt insarcinata? savuanamaria savuanamaria Buna ziua tuturor, am citit aici pe forum modalitatea de a anunta seful ca sunt insarcinata(si modelul actului), insa am o problema, in firma asta adeverintele ... (vezi toată discuția)