Cu respect sau nu, nu prea pari sa respectati legile acestei tari... poate cele 2 beri de dimineata nu insemnau 1,04... sau poate insemnau, nu stiu... Ceea ce stiu este ca, daca va duceti la un judecator si-i spuneti: stiti, am baut acum vreo 2-3 ani, nu stiu cum se mai simtea, poate de la otet sau red bull, te trezesti cu inchisoare cu suspendare, si atunci ti se va parea amenda penala Raiul pe Pamant...
Trebuie sa vorbesti cu un avocat, asta e clar, si sa-ti pui povestea la punct... ca... bausem dimineata, apoi am mancat la o terasa, adica in alta parte decat unde bausem (si unde cum ajunsesem? nu cu masina? condusese un prieten? e credibil cat timp ai fost TU prins la volan?), otetul, treburi... par toate povesti de copii, minciunele ca sa scapi ieftin.
Eu nu discut aici vinovatia ta si nu te judec, iti spun doar ca povestea ta este foarte proasta si trebuie sa faci una credibila. Ca nu prea cred sa se fi intamplat asa... Te-ai ridicat de la terasa unde stateai la masa ca sa-ti tragi masina putintel mai spre parcare...
Oricum, indiferent ce cred eu, ce crezi tu ca va crede judecatorul? Tu te-ai crede?
Si nu mai veni pe saituri sa intrebi ce ilegalitati sa poti face, daca sa mituiesti pe la IML, ca atunci iar nu te cred ca esti asa mielusel... Si mai folosesc si organele de cercetare penala internetul, sa stii...
Oricum, trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca vei avea cazier, nu vad altfel... Si stii de ce? Tocmai ca nu intelegi de ce pentru atata... Spunea cineva ca e dioferenta intre conducerea sub influienta alcoolului si criminal... da, diferenta e numarul de victime, ca daca nu esti criminal in serie poate ai nenorocit doar 1 om...
Faptul ca nu constientizezi ce ai facut ma duce cu gandul la faptul ca functioneaza sistemul nostru de justitie. Nu functioneaza doar daca scapi fara cazier, sanse insa nu prea vad in sensul asta...
Nu e important ca ai condus 100 de metri, nu trebuia sa ai nici cheia asupra ta la 1,04%...
Imi pare rau, dar vad ca te gandesti cat de repede te vei urca din nou la volan... sper ca nu prea repede.
Ia-ti avocat.
Mie imi pare bine ca mai sunt oameni ca mine... Din pacate sunt si oameni care, in jur de 30 de ani de viata si 11 de condus, spun ca... doar 100 de metri!
Oricum, te-am ajutat desi nu mi-ai raspuns la nici o nelamurire, sa clarifici si tu cusaturile alea cu ata alba. Crede-ma, ia-ti un avocat si refa sirul evenimentelor.