As vrea sa specific de la inceput,ca nu stiu nimic despre legile in vigoare,sau demersul al acestor situatii.Mi sa intocmit dosar penal pentru alcool la volan.Care ar putea fi sentinta in cazul meu:Conducerea autovehiculului pe drum public sub influenta alcoolului,alcoolemia 1.85 la proba biologica.Nu am antecedente penale,nu am provocat nici un eveniment rutier intretimp,nu m-am opus la nici o cerere al politiei(suflare in fiola,acte...),am fost politicos(ma gandesc ca asta nu prea conteaza).Sunt citat pe data de 28.11.2006,am un avocat,dar de la el nu am aflat nimic.Sentiintele de care am auzit eu:-puscarie cu suspendare,amenda administrativa(sau penala),puscarie:((.Cei care sunt in tema in legatura cu problema mea,va rog ajutati-ma.VA MULTUMESC DIN SUFLET.
deci dragi prieteni:ma sfatuiti sa-mi iau un avocat si sa reanalizeze tot sirul evenimentelor,sa studieze dosarul,se redacteze contestatia,sa se duca la circa...inca ceva:politia nu trebuia sa-mi dea un nr de inregistrare,un nr+serie al Procesului Verbal,copie alcotest rezultat,nr inreg iml...nu mi-a dat decat un proces verbal 20cm/10cm pe foaie alba-vinila doar cu stampila sectiei(nesemnat direct peste ea de ofiterul de serviciu),nesemnat de mine(semnat doar de lucratorii politiei)...atat..????..aceasta este ultima intrebare a mea.cu respect
am mai dat alta declaratie in care am explicat cum s-a intamplat,ca n-am fost implicat in alte evenimente acesta semnat de mine:dar pe langa asta cand am plecat de la sectie mi-au dat doar acest Proces-Verbal semnat doar de cei doi agenti martori(semnaturile sunt identice?!?!...)...asta este povestea mea,nu vreau sa fac pe victima(cu toate ca asa reiese)dar vreau sa fie dreptate...nu sunt alcoolic,infractor,am un loc de munca stabil,nu am facut probleme...nu caut decat adevarul si dreptatea...poate exista un avocat aici care sa ma sfatuiasca ce sa fac,sa ma ajute,sa ma reprezinte...rog clementa...astept raspuns la:loveru20052006@yahoo.com respectele mele;
eu zic ca orice act trebuie sa fie semnat,adica recunoscut...asa sa arate un Proces-Verbal?foaie alba vinila?nu vreau sa ma disculp,vreau doar sa fie dreptate...atat...astept raspunsul pe mail...respectele mele,
Permis de conducere
0prisH
Buna seara! Am avut un moment de inconstienta in care m-am urcat baut la volan pe data de 24.07.2016 cu o alcoolemie in aerul expirat de 0.59 ml/l . Politia ... (vezi toată discuția)
Accident
andreyutzu22
Am si eu o problema...am patit in octombrie un accident...o tamponare intr-un parapet....nu au fost victime...problema este ca eram sub influenta ... (vezi toată discuția)