avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice ISO 9001 18001 14001 SI 8000 se cer daca si cand vor ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

ISO 9001 18001 14001 SI 8000 se cer daca si cand vor autoritatile contractante? Pe ce criterii se hotaraste?

In anumite licitatii se cer aceste certificate altele nu....este la latitudinea autoritatii contractante impunerea acestor certificate?Pe ce criterii se cer acestea ?
Am observat ca in alte tari europene societatile(cele care participa la achizitii publice ) nu au aceste certificate pentru ca nu se cer si ma intreb daca aceste certificare (calitate, mediu, responsabilitate sociala) nu sunt aferente anumitor tipuri de activitati ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 12:17, 3 Martie 2010
Personal, ma reliez parerii d-lui Vlad Nicolae. daca doriti sa contestati documentatia...faceti-o. Nu cunosc cazuri de contestatii asupra acestor aspecte insa cunosc cazuri de contestatii mai nastrusnice. Deci...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii publice lauraluro lauraluro Buna ziua Legat de ISO- autoritatile contractante cer prin documentatii ISO 14001, 18001 pt servicii de proiectare de exemplu.....la serviciile de proiectare ... (vezi toată discuția)
Cerere de oferta neagumarius neagumarius Buna ziua. Ma intereseaza urmatorul aspect: am un srl si doresc sa particip la o cerere de oferta, pentru un contract de servicii. In fisa de date este ... (vezi toată discuția)
Iso subcontractant ibitza78 ibitza78 Buna ziua! Am urmatoarea speta: Cerinta din Fisa de date este \\"[i]Se va prezenta Certificat privind implementarea si mentinerea unui Sistem de management ... (vezi toată discuția)