avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda rutiera

Am primit o amenda de la politia rutiera pt motivule ca nu aveam actele de identitate(C.I. si permis) si nu aveam centura de siguranta dar,motivul pt care am fost oprit/legitimat este ca el(politistul statea in masina) ,ma pus sa dau masina mea dinaintea masinii de politie iar eu l-am intrebat "dc?"eu nu stiam ca acestia stau cu radarul si nici masina nu avea vreun element identificativ cum ca ar fii de la politie, toata aceasta faza s-a consumat in parcharea unei comune unde stateau ei cu radarul,
Va rog sa-mi spune-ti daca ma duc si contestez amenda am vreo sansa sa castig procesul?
Cel mai recent răspuns: eugen68octavian , utilizator 21:17, 1 Martie 2010
Nu, n-are dreptate. Poliţistul constatând o altă contravenţie, întocmeşte un pv pentru ambele contravenţii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz savuM savuM Buna Ziua Numele meu il stiti,aseara am fost oprit pe B-dul Aviatorilor Bucuresti de catre un echipaj de politie care stationa cu radarul pus,am fost ... (vezi toată discuția)
Amenda viteza + centura sorin.sorin sorin.sorin Buna ziua, In seara trecuta am fost oprit in localitate de echipaj politia rutiera - radar. Am oprit masina si am deschis centura de siguranta. Agentul ... (vezi toată discuția)
Amenda din razbunare daianap daianap Buna ziua, as dori sa primesc un sfat in legatura cu ce as putea face sa mi se faca dreptate in urmatorul caz: avand masina parcata pe partea stanga a ... (vezi toată discuția)