in urma unui accident rutier cu vatamarea corporala grava a unei persoane[eu fiind soferul] doresc sa stiu ce am de facut in cazul in care partea vatamata nu a depus plangere pana acum desi au trecut aproape 6 luni iar acesta a primit 55-58 zile de ingrijiri medicale?
Desfasurati demersuri la nivelul partii vatamate,pentru a constata consecintele celor 55-58 zile ingrijiri medicale
Perioada de ingrijiri medicale probeaza o vatamare grava ,care va este defavorabila
Puteti contacta si politistul responsabil in cercetare
Normal dosarul este finalizat.Ati citit raportul medico-legal??Sigur are 55-58zile ingrijiri medicale?Nu cumva i-a pus viata in primejdie si din acest motiv sa nu fie solutionat dosarul?In acest caz sesizarea este din oficiu.
personal am fost la IML si am scos certificatul.victima un baietel de 11 ani a suferit o ruptura de femur care acum dupa ce am fost cu el mereu la spital e bine.
sa inteleg ca mai am nevoie de impacare chiar daca nu au depus plangere? dar faptul ca a traversat strada in fuga fara sa se asigure prin loc nepermis traversarii?ce sa mai zic ca am avut si eu de o trauma vreo 2 sapt.nu am fost bun de lucru si masina trebuie sa mi-o fac tot eu nu?ar trebuii sa cer eu despagubiri.de ce in tara asta daca nu esti vinovat trebuie sa platesti oricum?atat bun simt am avut si am umblat cu copilul si bunicul acestuia la spital pana ce l-am vazut bine.pe cand parintii lui au stat bine mersi prin Ungaria la lucru find despartiti si nu ia interesat.acum probabil daca le-as cere o hartie la notar cum ca nu au pretentii vor avea cu siguranta