buna ziua!
acum 5 ani am incheiat un contract cu o firma de asigurari pt a beneficia de pensie privata, contract pe 23 ani de cotizare.. , pana acum cotizand cam 10000lei.
am vrut sa renunt la acest contract si mi s-a comunicat ca as primi inapoi cam 5000lei.
inteleg ca nu respect un contract pe care l-am semnat, dar banii mei au stat la ei totusi. in contract nu scrie de penalitate de 50%, ci este specificat un calcul din care nu inteleg nimic pt ca nu se aplica unei sume. nici consultantul firmei de asigurari nu a putut sa explice...
inainte de a semna acest contract am intrebat si despre acest aspect si mi s-a spus ca ar fi vb de o penalitate de cam 8%
nu am o problema neaparat ca primesc atat de putin inapoi, ci cu faptul ca nu stiu de ce.
asa ca apelez la cunostintele dvs in materie de astfel de contracte, poate ma lamuresc
multe multumiri
La maturitatea unei astfel de polite,suma care se primeste este egala cu valoarea contului.Suma asigurata este garantata in caz de deces.In cazul nefericit al decesului,daca valoarea contului este mai mare decat suma asigurata,maximul se acorda.