avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Secvente ....
Nostradamus şi Vanga au prezis că astăzi va începe Al Treilea Război Mondial

Prezicători celebri au anunţat că astăzi va începe un nou război mondial, în care se vor folosi arme nucleare şi chimice.

11 noiembrie 2010, ziua în care începe Al Treilea Război Mondial. Viziunea le aparţine atât lui Nostradamus, cât şi clarvăzătoarei de origine bulgară Vanga, care a prezis tragedia de la 11 septembrie, dezastrul de la Cernobîl, căderea URSS sau moartea prinţesei Diana.

"Războiul va începe în noiembrie 2010 şi se va încheia în luna octombrie 2014. Războiul va începe ca unul obişnult, local, apoi se vor folosi arme nucleare şi apoi arme chimice", a prezis Vanga.
io_ha_na_c a scris:

Pune 1 leu.:D Eu am pus
[ link extern ]
...................

in aceeasi nota
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 11 Noiembrie 2010
ContSters160319, utilizator
Liviu, cu adevarat extraordinar! =D>

[ link extern ]

;)imi place si in strada:

[ link extern ]

Robert Murraine & Gyroe
Ultima modificare: Joi, 11 Noiembrie 2010
ContSters167247, utilizator
[ link extern ]

@Google & YouTube present A Conversation with Conan O'Brien

Alte discuții în legătură

Una pe zi! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR E vorba de o melodie pe zi, incepand de azi, pentru frumoasele si distinsele noastre colege! Cu toata ... (vezi toată discuția)
Sorin olariu stelarman stelarman sorin olariu ,un epigramist dintr-o generatie mai noua dar la fel de talentata.dovada aici INTEROGATORIU M-au dus aseara la Chestura Ca scriu umor ... (vezi toată discuția)
Sergiu nicolaescu (aprilie 1930-ianuarie 2013) Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Pe 12 decembrie, Sergiu Nicolaescu spunea de la tribuna Senatului: \\"Mai am putini ani de trait si mi-am dorit sa-i termin in profesia mea, pentru acest lucru ... (vezi toată discuția)