avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Secvente ....
=D>Darie:tease:
[ link extern ]
Buna ziua! :coffee: :love: :coffee:

[ link extern ] /

(desi, ma gandesc tot la cagule :rofl: - cred ca sun bune si pentru cadrele medicale sa le apere de malpraxis...)
Ultima modificare: Joi, 18 Noiembrie 2010
ContSters163988, utilizator
io_ha_na_c a scris:

=D>Darie:tease:
[ link extern ]

Thx!

Chiar daca eu hate cats, si eu ca si ele i need you all

Asa ca revin cu o intrebare: cum se setaza sau cine o poate face ca utima postare sa-mi apar a...prima?
Scoase la licitatie de primaria Brasov. Pretul de strigare 100 euro :O
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]

Acestea nu…
[ link extern ]
[ link extern ]

Aceasta am achizitionat-o de curand… :ban:
[ link extern ]

sau una dintre acestea…? Nu mai stiu… :-/
[ link extern ]

Dar cel mai bine ma descurc asa… :dance3:
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 18 Noiembrie 2010
trope_doi, utilizator

Alte discuții în legătură

Una pe zi! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR E vorba de o melodie pe zi, incepand de azi, pentru frumoasele si distinsele noastre colege! Cu toata ... (vezi toată discuția)
Sorin olariu stelarman stelarman sorin olariu ,un epigramist dintr-o generatie mai noua dar la fel de talentata.dovada aici INTEROGATORIU M-au dus aseara la Chestura Ca scriu umor ... (vezi toată discuția)
Sergiu nicolaescu (aprilie 1930-ianuarie 2013) Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Pe 12 decembrie, Sergiu Nicolaescu spunea de la tribuna Senatului: \\"Mai am putini ani de trait si mi-am dorit sa-i termin in profesia mea, pentru acest lucru ... (vezi toată discuția)