avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale taxa primarie?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

taxa primarie?

Am primit de la primarie o instiintare in care conform unei hotarari de consiliu trebuie sa platim taxa de gunoi si paza pentru firma care isi are sediul la ei in arie, chiar daca firma nu isi desfasoara activitatea la sediu ci numai la beneficiari (daca e suspendata nu se plateste), mentionez ca suma este de 700 de ron.

Intrebarea mea este acesta taxa nu este un abuz macar in urma sumei foate mari.
Si daca se poate face ceva pentru a nu plati acesta suma?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:23, 27 Februarie 2010
Contestati in termen legal impunerea,mai ales daca va aflati in postura de unitate
suspendata
Consultati cu atentie prevederile respectivei hotarari de consiliu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa salubrizare sector 4 FPG FPG Buna seara! Am un PFA, cu sediul in sectorul 4 (doar sediu, nu si punct de lucru). La sediul firmei nu se desfasoara nicio activitate, este doar locuinta ... (vezi toată discuția)
Taxa gunoi sector 4 Lunawith Lunawith Asa cum bine se cunoaste , in sectorul 4 suntem instiintati sa platim taxa de gunoi. Eu am inregistrate la adresa din sector 4 unde locuiesc, doua sedii firma ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare pf versus pj buna ziua, situatia este urmatoarea: ... Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu taxa salubrizare pf versus pj Buna ziua, situatia este urmatoarea: Un srl are contract de COMODAT cu proprietarul unui apartament(in bloc) strict ptr ... (vezi toată discuția)