avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CONTB 4551
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CONTB 4551

Buna ziua
Am si eu urmat situatie: pe cont 4551 s-a lucrat si in ron,usd,sur fara a se face analitic, as dori sa creez analitice acum la dec 2009 si sa trec din 4551 pe analitice dar nu stiu care sunt notele contabile
Cel mai recent răspuns: blu_angel , utilizator 16:41, 2 Martie 2010
Stornati inregistrarea initiala si inregistrati corect in analiticele care le creati.
Mult succes,
la firma unde lucrez, soldul acestui cont s-a incarcat din "buzunarul" administratorului ..
intrebare: daca doreste restituirea sumei, in ce conditii legale (contabile) pot sa-i restitui suma?
aveti contractele de imprumut?..vedeti ce date de restituire sunt inscrise in ele si modalitatea de restituire .
Daca in contractul de imprumut este mentiont ca rambursarea imprumutului se face cash , atunci documentul justificativ este DP, iar daca rambursarea se face prin banca , atunci faceti un OP .
Ultima modificare: Marți, 2 Martie 2010
Daniela Vorovenci, Consultant fiscal
nu exista nici un fel de contract de imprumut intre administrator si firma. pur si simplu achita cu cash in special combustibil dar si alte produse

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut acordat de actionar societatii Cata_68 Cata_68 Un actionar semnificativ al societatii acorda imprumut purtator de dobanda societatii. Se poate folosi contul 4551 - Actionari/asociati-conturi curente? ... (vezi toată discuția)
Sold casa andreea68 andreea68 Buna . O firma are un sold la contul5311 \\"Casa\\" de aproape 180000 lei. Faptic sigur ca nu este asa.Cum poate fi diminuat? (vezi toată discuția)
Foaie de parcurs pentru masina folosita de administrator Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Este obligatorie foaia de parcurs pentru masina folosita de administrator? pentru deplasarile in interes de serviciu, la clienti, da ii fac foaie ... (vezi toată discuția)