avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

Ce parere aveti despre modificarea procedurii de inregistrare a contractelor in REVISAL si comunicare la ITM conform HG 37 din 2010
Cel mai recent răspuns: Ruxandra Urzica , Consultant resurse umane 22:38, 2 Martie 2010
Parerile sunt multiple si complexe dar nu inteleg intrebarea dvs.. :hm:
parerile nu pot fii decat doua: una buna si cealalta si mai buna!
cu ce ar deranjas daca c.i.m.-ul la primul salariat se inregistreaza in REVISAL cu o zi inainte de inceperea activitati? B-)
Nu e vb numai de primul salariat..e vb de toti salariatii noi sa ii introduci cu o zi (cel mult) inainte...sa va spun eu cu ce ma deranjeazaX-(..lucrez in turism..unde azi vin oamenii si sustin ca vor sa se angajeze, iti semneaza cim, il introduci in revisal si maine, cand ar trb sa vina prima zi la lucru, ia-l de unde nu-i..ca s-a razgandit..si sunt zeci de cazuri...cum il scoti din revisal? cu decizie de incetare pe ce motiv? ajungi la absente nemotivate si la cercetari disciplinare? caci nu, se pare ca nu ai voie sa folosesti "corectia" pt astfel de cazuri..! este aberanta hg 37 pt angajatorii care au fluctuatie de personal, nu angajeaza un salariat pe an! deci..#-o
Ultima modificare: Marți, 2 Martie 2010
andram, utilizator
la toti salariatii asa e !
se poate inceta c.i.m. in baza art. 31 alin (4^1) c. mun.... la notificarea oricareia dintre parti!
Ultima modificare: Marți, 2 Martie 2010
ctynn, utilizator
ctynn a scris:

la toti salariatii asa e !
se poate inceta c.i.m. in baza art. 31 alin (4^1) c. mun.... la notificarea oricareia dintre parti!


Valabil numai daca are trecuta in c.i.m. perioada de proba ...:)

Alte discuții în legătură

Notificare incetare cim in perioada de proba cvt cvt buna ziua sunt angajator si am notifica un angajat care este in perioada de proba de incetarea cim. 1.nu a vrut sa semneze notificarea.o trimit prin posta ... (vezi toată discuția)
Concediere fara motivare pgabriel28 pgabriel28 buna seara. pe data de 5 iunie am semnat un contract indiv de munca cu Billa Romania pe o perioada de 3 luni.pe data de 17 iunie mi sa comunicat ca ar fi cazul ... (vezi toată discuția)
Incetare cim dupa perioada de proba loredanaelena loredanaelena buna ziua am un salaiat care a fost inregistrat in revisal cu o zi inaintea inceperii serviciului dar acesta nu s-a mai prezentat la serviciu.cum pot sa-i ... (vezi toată discuția)