avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Concluziile procurorului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Concluziile procurorului

La judecata pe fond al plangerii impotriva rezolutiei procurorului D-na procuror
in cuvantul sau a mormait ceva mai mult pentru dansa si pentru judecatoare iar noi ceilalti n-am priceput mai nimic deoarece nu a fost folosita instalatia de sonorizare.
Intrebarea mea este:
-exista vreo posibilitate de a afla ce a spus procuroarea la proces?
Cel mai recent răspuns: jon53 , utilizator 10:17, 5 Martie 2010
Dar, in prezent sunt destule procese in civil pe raspundere civila. Multe chiar cu anumite cotidiene.
Eu ma refeream la procesele acelea in care exista jigniri verbale facute in public facute de fata cu sotie, copilul, etc.
In aceste procese nu exista dovezi scrise.

In legatura cu procesele cu un cotidian sau cu altul au existat probleme la CEDO si iar a avut probleme statul roman...mai demult datorita unei condamnari penale...
Unii o fac si altii trag.Cam asta ar fi...

avocat Claudiu Lascoschi
Ultima modificare: Miercuri, 3 Martie 2010
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
@u.b.i.k. daca insulta si calomnia nu ajung in instanta, atunci amenintarea cu moartea , insulta si calomnia la un loc ajung in instanta?
Nu. Insulta si calomnia nu ajung. Iar la amenintare sunt putine dosare care ajung in instanta.
Eu ma refeream la toate trei infractiunile comise in acelasi timp adica si amenintare
cu moartea si calomnie si insulta.
Nici astea nu ajung in instanta?

Alte discuții în legătură

Art.205 si art 206, cod penal, mai sunt în vigoare? dandanaua dandanaua Insultasi calomnia prev.de art.205 şi art.206 cod penal au fost abrogate în 2007.In 2008, curtea constitutionala a decis neconstitutional textul de lege care ... (vezi toată discuția)
Penal sau civil? jon53 jon53 Buna ziua, Daca intr-un dosar penal nu s-au luat in considerare decat amenintarile iar calomnia si insulta nu, va intreb daca mai sunt sau nu incriminate cele ... (vezi toată discuția)
Calomnie Anna31 Anna31 buna ziua,va rog sa ma lamuriti sotul meu a avut o relatie cu o persoana care ma insulta sotului fara sa ma cunoasca iar dupa ce si a dat seama ca nu mi poate ... (vezi toată discuția)