avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... compromisii, favorizati?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

compromisii, favorizati?

as vrea sa stiu daca pe vremea dictaturii studentii la teologia ortodoxa, etc, preotii si pastorii cultelor religioase legalizate in Romania erau scutiti de serviciul militar sau nu. -multumesc.
Cel mai recent răspuns: dmh , utilizator 23:47, 4 Martie 2010
nu toti..B-).. ca de fapt, nu erau deloc compromisi
avocatPetre a scris:

nu toti..B-).. ca de fapt, nu erau deloc compromisi

1. - ca s-au compromis, o demonstreaza art.21 din decretul nr. 177/1948, intrucit in conformitate cu textul acestui articol nu puteai fi lider religios fara sa depui juramintul de loialitate fata de dictatura atee.
2. -as vrea totusi raspuns clar la intrebarea mea, daca se poate bazat pe prevederi legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compromisii, favorizati? dmh dmh -as vrea sa stiu (inclusiv baza juridica), daca pe vremea dictaturii comuniste, studentii la teologia ortodoxa, etc, preotii si pastorii cultelor religioase ... (vezi toată discuția)
Discriminare religioasa Caligula Caligula Buna ziua, Intrebarea mea este ceva mai ciudata dar, sper, interesanta. Conform legii (nu logicii :) ), refuzarea efectuarii unui serviciu religios pe ... (vezi toată discuția)
Preot ortodox interzice ingroparea unei decedate adventiste in cimitirul ortodox Ares-3 Ares-3 [quot] O bunică de vreo 81 de ani, nu are parte de liniște nici pe lumea cealaltă. Femeia a făcut greșeala ca, acum 2 ani, să treacă la ... (vezi toată discuția)