avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL suspendat cu 1.09.2009 ,ce acte trebuie sa mai ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL suspendat cu 1.09.2009 ,ce acte trebuie sa mai depun la fisc?

Am suspendat un SRL cu 1 sept 2009,va rog sa-mi spuneti daca ar mai trebui sa depun ceva bilanturi la fisc in perioada aceasta?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mara197014 , utilizator 15:25, 5 Martie 2010
Nu mai trebuie depus nimic
atunci cred ca la finante nu mai ai de depus nimic. Daca totusi iti vor trimite acasa o instiintare sa nu te sperii pentru ca dansi au mania de a trimite astfel de hartii. Iei hartia si te duci sa te scoata din evindenta.
Pe www.mfinante poti sa vezi daca activitatea este suspendata si din ce data. introduci codul fiscal al firmei si poti vedea.
Depuneti bilantul la registrul comertului, iar la finante nu mai aveti de depus nimic.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii retroactiv amalianeag amalianeag O societate care nu a desfasurat activitate de la infiintare (iulie 2008) pana acum, cu activitatea suspendata din aprilie 2009 (nu a cerut regim derogatoriu ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate firma miruna82 miruna82 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele intrebari: in perioada 10 iunie 2009 - 10 iunie 2012 o societate a fost suspendata, timp in care nu s-a mai ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar steluta bz steluta bz In completarea intrebarii anterioare privind impozitul forfetar pentru firmele suspendate prin Camera de Comert, care sunt urmatorii pasi de facut pentru a ... (vezi toată discuția)