avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare societate

buna seara!
vreau sa deschid impreuna cu sora mea un magazin alimentar.imi puteti spune de la zero ce avem de facut?
ce avize ne trebuie si cum tb sa infiintam srl-ul?
va rog, astept raspuns!
si inca ceva: este cumva aceasta o afacere care sa "mearga"pe timp de criza?
multumesc anticipat!:sorry:
Cel mai recent răspuns: Marian84 , utilizator 15:09, 7 Martie 2010
molnarjoe....nu m-am putut abtine,daca nu i-ai dat raspunsuri concrete,de ce trebuie sa o descurajezi,urat din partea ta,asa nu ajungem nicaieri! eu am avut un magazin ,am inceput cu legume fructe si pe parcurs am introdus dulciuri ,bere ,inghetata si treptat cam ce se cerea in acel sezon si cartier.Curaj iubita de mancat mancam ,chiar daca mai strangem cureaua ,totul e sa fi pe faza la cerinte,sa nu te incarci de la inceput,produsul sa fie acelasi dar diferite preturi(clientului ii place sa aibe posibilitatea de a alege) si vanzatorul placut la vorba(conteza foarte ,poate ce-l mai mult)....mult succes sunt oameni autorizati pentru a-ti face actele societatii si te ajunge in jur de 20mil ron!
dana-bianca a scris:

molnarjoe....nu m-am putut abtine,daca nu i-ai dat raspunsuri concrete,de ce trebuie sa o descurajezi,urat din partea ta...


Probabil ii este frica ca-i va fura clientii :D

Mi se pare cam mult 20 mil pt infiintare. Pe mine m-a costat in jur de 800 roni toate actele. Dar, daca nu stai bine cu nervii mai bine mai scoate ceva din buzunar si fa actele cu doamnele de la registru sau persoane autorizate. Sunt foarte iritate cand treci peste ele. Pe mine m-au "alergat" ceva pentru ca n-am facut cu ele actul constitutiv. De parca cine stie ce mare inginerie este. Si datorita nesimtirii lor m-au ambitionat si mai tare :D

Cele bune si multe realizari.

In cazul in care nu va merge cu magazinul, nu dispera si nu te descuraja. Spune multumesc pentru ca din greseli invatam, iar experienta nu o poti cumpara cu toti banii din lume. Deci, in caz de nereusita... capu' sus si mai departe. Te asteapta urmatorul nivel , mai bogat, mai experimentat.

SuccesE,
Ultima modificare: Duminică, 7 Martie 2010
Marian84, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d cu oiect de activitate comert cu amanuntul costy_ony costy_ony una ziua, Ma intereseaza si pe mine infiintarea unui SRL-D prin care sa comercializez mezeluri,carne, lactate,bauturi. Autorizatii ( fiind vorba d produs ... (vezi toată discuția)
Magazin produse alimentare online deliutzza deliutzza Buna ziua. M-ar interesa care sunt pasii de urmat pentru deschiderea unui magazin online ce comercializeaza produse alimentare ambalate si cafea/bauturi ... (vezi toată discuția)
Sediu social magazin online M_Bogdan M_Bogdan Doresc sa infiintez un srl-d pentru un magazin online cu suplimente nutritive,cosmetice bio si produse naturiste cu sediul social in apartamentul meu, cod caen ... (vezi toată discuția)