Cu tot respectul cuvenit,nu va permit sa imi catalogati mesajele ca fiind tampenii.Daca nu va plac,sau nu le considerati la obiect...asta este cu totul altceva.Sigur ca opinia mea este alta,da' pana la urma aici intervine si o doza de subiectivism.Cred ca aveam lucruri mai bune de facut decat sa scriu acele "tampenii",cum le denumiti dumneavoastra.Daca va imaginati ca in cele peste 400 de mesaje postate de dumneavoastra nu se gasesc si multe tampenii...va inselati amarnic.Am remarcat ca aveti multe nemultumiri,legate de mai multi useri ai acestui forum,nemultumiri pe care vi le si exprimati,chiar unii cred ca din acest motiv au si renuntat la acest forum.Cu mine nu aveti sanse,asa ca nu va mai straduiti,nu am nicio intentie sa parasesc acest forum,indiferent de opinia dumneavoastra.Daca aveti nemultumiri legate de userii acestui forum...puteti sa alegeti un altul,nu este acesta singurul.Nu mi se pare normal sa plecam toti,pentru ca nu spunem doar ce vreti dumneavoastra.Rezumati-va la propriile mesaje,si nu mai atacati total gratuit ceilalti useri!!!Pe un forum trebuie sa inveti sa ii respecti pe ceilalti useri,chiar daca ii consideri inferiori tie,din mai stiu eu ce punct de vedere,dumneavoastra inca nu ati invatat sa faceti asta.
Pentru modul impertinent in care mi v-ati adresat nu am sa va raspund daca sunt sau nu jurist,oricum nu va priveste.Am observat ca aveti un fix cu aceasta intrebare,daca "X" sau "Y" e jurist,ca de ce a castigat "Z" care nu e jurist...Va recomand sa cititi regulamentul concursului,nu este o regula ca participantii sa fie juristi.Asa ca renuntati la aceasta intrebare pusa cu obsesivitate.
Nu ma intereseaza opinia dumneavoastra despre mesajele mele,asa ca am rugamintea de a va abtine de la comentariile legate de mesajele mele.
Daca eram administratorul acestui forum,pana acum aveati de mult BAN pentru mesajele dumneavoastra INUTILE,menite doar sa faca alti useri sa se simta prost,si pentru cele ce strica armonia forumului.:)
Bravo, Maiglo! I-ai spus-o ! Sunt de acord ca nu poti posta doar de dragul concursului, "insirand doar vorbe goale", dar pt ca e foarte greu de verificat fiecare mesaj, n-ai ce-i face, asta-i treaba (a se vedea regulamentul, la care achiesam prin insrierea pe forum).
Chestia cu jurist sau nu suna ca vesnica animozitate intre casta superioara a avocatilor si cea inferioara a juristilor (sau a consilierilor juridici) de care ne lovim zlnic in instante. Pana la urma avem toti acelasi numar de clase (absolvite) si n-are nici un rost sa ne "faultam" intre noi. Si jurist sau nu, avem toti dreptul la o opinie pe care cititorii sau posteritatea o vor cataloga ca pertinenta sau nu.
A, era sa uit. Da, sunt jurist cu ceva (mai multa) vechime dar nu ma simt cu nimic superior userilor ne-juristi.