avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1755 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro pareri concurs avocatnet.ro
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

pareri concurs avocatnet.ro

Am postat mesajul asta si la concursuri, insa ma vad nevoit sa fac un topic la aceasta chestiune, mai ales ca se incadreaza mult mai bine la aceasta sectiuni.
Vreau sa stiu daca mai sunt si altii care au aceeasi parere cu mine ... sau pareri diferite (si argumentate, altfel nu mai postati).

stimati admini,
am iesit pe locul 4 la acest concurs, dar D-zeu mi-e martor ca nu am scris mesajele acelea pt. castigarea acelui loc, de altfel de cum am citit regulile concursului am refuzat in sinea mea sa ma las amagit de asemenea imprejurari de concurs nedrepte.
In saptamana acesta am fost mai activ pe forum si am observat cum se aduna mesaje. Pur si simplu pacalind programul de numerotare a mesajelor, prin postarea ori de mesaje scurte care nu raspund la chestiunile reclamate de initiator ci mai mult incurca, sau prin postarea de aberatii juridice.
Principiul a fost : nu conteaza ca scrii prostii sau nonsensuri, conteaza sa scrii (sau cate sa scrii) si sa aduni mesaje !!

Nu vi se pare un piculet ciudat ca locul 3, de fapt castigatoarea locului 3 nu este jurista ?
CE fel de raspunsuri corecte credeti ca a dat aceasta la intrebarile justitiabilor sau ale colegilor juristi? (IMi pare rau Georgeta ca ma folosesc de tine ca sa demostrez un punct de vedere)
Cred ca scopul ascuns al concursului nu a fost atins. Adica adunarea de mesaje de calitate si scaderea topicurilor fara raspunsuri pertinente si argumentate.

Daca vreti sa faceti un concurs corect atunci la sfarsitul saptamanii, moderatorii sa ia la control mesajele castigatorilor si sa le indeparteze pe acelea care nu transmit mai nimic. Si apoi sa se afiseze topul final.
Asa ar fi corect ! Bineinteles, moderatorii sa fie juristi.

Pana la indreptarea erorilor acestui concurs, eu refuz sa accept premiile dvs. pt. locul patru (care si asa sunt identice cu cele de pe locurile 2 si 3).

Ba mai bine, va rog sa trimiteti premiile locului castigat de mine ... lui Lucaks (castigatorul locului 5) caci sunt convins ca acesta nu a "trisat" in lupta de adunare a pseudo-mesajelor juridice!

In continuare cu stima,
GavriL
Cel mai recent răspuns: Maiglo , utilizator 14:26, 18 Ianuarie 2007
mda, oricum am o banuiala ca se uzeaza si de alte metode pt impiedicarea postarii...
dovada... nu am putut posta vreme de 3 saptamani, nu ca mi-ar fi dus cineva dorul:D:P dar asa, ....de amorul demonstratiei... sunt marturie vie:))... da-i inainte, maiglo, doar nu au murit tinerii degeaba in '89.....etc.B-)

Cine vrea sa se convinga de Maiglo ... sa caute mesajele din perioada cand am facut respectiva afirmatie.
Langa nick-ul lui se afla scris : "Maiglo a mai scris" .. Intrati acolo si vedeti.

In rest ... cine e destept si intelege ce am vrut sa spun .. atunci e ok .. Cine nu .. sa fie sanatos.
1. Felicitari Maiglo ptr. un anumit mesaj de aici, bag seama ca o sa ghicesti de care e vorba.
2. Si eu sunt de aceeasi parere cu Gavril, referitor la posturile lui Maiglo ............. dar atat, partea cu "nu esti jurist" mi se pare deplasata un pic.
3. Din nou felicitari Maiglo ptr.: "Asta arata ca ii respectati pe ceilalti,si concomitent va respectati pe dumneavoastra.", a fost o atingere fina la adresa lui Gavril (dupa mine) si vad ca a simtit, raspunzand dupa o vreme :D
4. Nu ma pot abtzine la posturi d-astea, sry oameni buni :P
"In rest ... cine e destept si intelege ce am vrut sa spun .. atunci e ok .. Cine nu .. sa fie sanatos." Avand in vedere ca (conform celor scrise de dvs. :P) doar cei care sunt de acord cu afirmatiile dvs. sunt "destepti", eu nu prea sunt de acord, dar totusi cate beri ma costa sa ma introducetzi si pe mine in acea categorie restransa (ca tare as vrea sa pot posta pe forum cu acest "titlu" primit de la dvs.)? :P:P:P
5. Acuma astept sa ma ia Gavril la "11 metri", dar noah, am scris mai sus ca nu ma pot abtzine la afirmatzii d-astea :D
Imi permit sa "anticipez" un pic: "D-zeu mi-e martor ca nu am scris mesajele acelea pt. castigarea acelui loc,"

Nu vad de unde atata agitatie si energie in observarea posturilor altor oameni daca tot nu te inteseaza concursul, dle (ca nu-mi vine sa cred ca asta e scopul "participarii" pe acest forum).

P.S.: (gluma) Mentionez ca postarea acestor 2 mesaje concomitent nu a fost facuta ptr. creshterea nr. de posturi :D

Cine vrea sa se convinga de Maiglo ... sa caute mesajele din perioada cand am facut respectiva afirmatie.
Langa nick-ul lui se afla scris : "Maiglo a mai scris" .. Intrati acolo si vedeti.

In rest ... cine e destept si intelege ce am vrut sa spun .. atunci e ok .. Cine nu .. sa fie sanatos.

Fara suparare,da' cred ca ceilalti useri ai forumului au lucruri mai bune de facut decat sa citeasca toate celelalte mesaje ale altui user doar pentru a ii cauta "nod in papura".:) Asta o faceti doar dumneavoastra din anumite motive mai mult sau mai putin cunoscute de noi.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Castigatorii concursului 4 - 11.12. 2006 Admin Admin Castigatorii concursului 4 - 11.12. 2006 Locul 1. lara_croft Locul 2. Romy Locul 3. georgetta9 Locul 4. Gavril Locul 5. lukacs Urmeaza a fi ... (vezi toată discuția)
Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)
Curiozitate siwde... [cont sters la cererea user-ului] siwde... [cont sters la cererea user-ului] poate cineva sa intervina pe un text postat de mine si sa il modifice? (vezi toată discuția)