avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DONATIE BANI
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DONATIE BANI

Buna ziua.
Intrebarea pe care vreau sa o adresez este legata de donatie.As vrea sa aflu ce documente trebuiesc facute de catre o firma (platitoare de impozit pe profit) atunci cand doneaza o suma de bani unei Biserici.Exista limite (conditii)in care ar trebuie sa se incadreze firma ,legat de suma pe care ar vrea sa o doneze.Daca se face un contract de donatie ,trebuie inregistrat undeva(ma refer la notar sa Admin.Financiara).
Cel mai recent răspuns: clipa silvia , utilizator 12:43, 11 Martie 2010
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate de taxe in caz de sponsorizare elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: firma la care lucrez a facut o sponsorizare. As vrea sa stiu care este regimul acestei ... (vezi toată discuția)
Sponsorizari Elleny Elleny Buna! Va rog daca poate cineva sa imi spuna si mie care este modificarea legislativa privind sponsorizarile? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Directionat 20% din impozit pe profit catre biserica iulyaD iulyaD Buna ziua , Sunt angajata la o firma de constructii si al meu sef ar vrea sa directioneze cei 20 % din impozitul pe profit catre o biserica. Este posibil ? ... (vezi toată discuția)