avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Greseli contabile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Greseli contabile

Buna dimineata, sunt noua pe forum si as avea cateva intrebari pt binevoitori:
1.In 2007 sau facut 3 facturi de avans din greseala sa trecut pe ct 704,iar acuma in aprilie se vor face facturile finale,ce sa fac acuma?Stiu ca in 2007 sa denaturat CA folosind ct 704 este vorba despre 15000 lei
2. In ct 4551 asociati ct curente avem peste 15000 euro inca nu sa declarat la Oficiul pt spal bani, sunt 4 asociati, cum se ia impreuna sau separat pt ca daca se ia separat, adica pe fiecare asociat, atunci nu am depasit 15000 euro.Cum?
Multumesc tuturor celor care imi vor raspunde
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 09:14, 15 Martie 2010
florinsavu a scris:

Cu scuze ma amestec si eu : va atrag atentia respectuos ca ati ramas doar doi in discutie. Inclin sa-i dau dreptate lui @malamut : aici se cauta solutii de eludare a legii. Si ele apar si apar si apar ... cu cat dezvoltam mai mult subiectul.

:love1:
Va multumesc,dar concluzia care este,sa corectez venitul in 2007 sau nu?
luciapap a scris:

Va multumesc,dar concluzia care este,sa corectez venitul in 2007 sau nu?

Cred ca Dvs sinteti singura persoana care poate decide acest lucru.
S-au adunat aici o multime de informatii menite sa va ajute sa luati cea mai buna decizie.De fapt, daca cineva de aici ar trage o concluzie ar exceda oarecum limitele unui forum .
Cu permisiunea Dvs si a colegilor mei , am sa inchid acest subiect .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura de avans luciapap luciapap Incasam avans in data de 20.01.2011, eliberam chitanta, in cat termen eliberam factura de avans, in codul fiscal am gasit pana in cea de-a 15 zi lucratoare a ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila lucrari instalatii electrice mary_catalina mary_catalina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati. Am preluat o societate de curand care are ca obiect de activitate lucrari de instalatii electrice (mai executa si ... (vezi toată discuția)
Note contabile constructii previas previas firma se ocupa mai recent cu executarea lucrarilor de constructii si as dori sa stiu daca notele contabile sunt corecte 5121=419 avans client 411=419,4427 ... (vezi toată discuția)