avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - salon coafura-frizerie-manichiura-pedichiura
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - salon coafura-frizerie-manichiura-pedichiura

Buna ziua,

va rog respectuos daca se poate sa descrieti pasii+actele+cheltuielile necesare pt deschiderea si functionarea anuala (fara probleme de controale, amenzi, legislatie,taxe) a unui salon de coafura-frizerie-manichiura-pedichiura.

Momentan sunt inscrisa la un astfel de curs si intentionez atunci cand il termin sa incep demersurile pt a deschide acest salon.Daca in iunie 2010 absolv cursul, cam cat timp dureaza intregul proces, pana cand voi putea incepe activitatea zilnica ?

Va multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: alidia , utilizator 17:42, 26 Martie 2010
1. Terminati cursurile si obtineti diploma de calificare.
2. Verificati si rezervati denumirea PFAului (numele dumneavoastra), completand o cerere. Veti obtine o dovada ce va fi depusa la dosar.
3. Formati un dosar de infiintare care sa contina, pe langa dovada de rezervare a denumirii si diploma de calificare in domeniu, actul de spatiu unde veti face sediul social (situatii) si punctul de lucru (daca este cazul), acordul vecinilor (daca este cazul), si restul formularelor tipizate obtinute de la Registrul Comertului care reprezinta cereri si declaratii; precum si chitantele doveditoare a achitarii taxelor (app. 180 lei).
4. De la depunerea dosarului, in cateva zile veti obtine certificatul de inregistrare si veti putea functiona.
5. Va recomand ca si activitate 9602 Coafura si alte activitati de infrumusetare

Multa bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen pot folosi? Lauramlr Lauramlr Buna ziua! Având în vedere că meseria de stilist extensii gene a fost introdusă în România, in urma unui curs de extensii gene, pot deschide un PFA ... (vezi toată discuția)
Cod caen servicii infrumusetare nikko2011 nikko2011 Buna ziua , am terminat o scoala de estetica si conform diplomei sunt tehnician superior de estetica corporala ( toate tratamentele care se fac din cap pana ... (vezi toată discuția)
Pfa activitate frizerie ammy11 ammy11 Vreau sa ma angajez intr.un salon si sa inchiriez scaun....de ce firma am nevoie sa imi deschid? multumesc! (vezi toată discuția)