avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... lege functionar public in Franta,Italia?
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

lege functionar public in Franta,Italia?

stie dinvea dupa ce lege sau statut functioneaza corpul functionarilor publici in Franta,Italia, Spania?
Cel mai recent răspuns: michidutza , utilizator 15:09, 11 Ianuarie 2007
CIAO, iti pot spune ca in ITALIA e suficient sa faci o cautare generica prin internet si vei gasi foarte mult material atendibil 100 la 100. E suficient sa cauti: diritto amministrativo si in mod speciale La Legge della pubblica Ammnistrazione e dei pubblici ufficiali. Au fost mai multe reforme chair ultima in 2004 si acuma ceia ce predomina este RAPORTUL de drept privat intre functioari si aparatul organizativ STATUL, si o mica parte, cei ale CADRELOR ovvero gli ALTI DIRIGENTI sunt legati de Pubblica Amminsitrazione da un rapporto di PUBBLICO IMPIEGO si ai la NOMINA POLITICA si nu prin CONCURS sau asa mai departe, ar fi mut de spus si vorbit cu privire la astea dar nu vreau sa te plictisesc si doar sa iti vin putin in ajutor. CIAO e stami BENE! Buon laovoro!|
ciao molto grazie!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichiditatea generala roma.74 roma.74 Ciao, sono una collega italiana e mi serve qualche informazione---#-o dove posso trovere qualche sentenza, decisione, parere riguardo i criteri di ... (vezi toată discuția)
Dosar ,amenda..sau mai rau? blondaiulia blondaiulia buna.va rog din suflet AJUTATI MA cu un sfat sunt Disperat!lucrez de2ani in italia la acelasi post ca badanta!batrana s a imbolnavit si a fost dusa la ... (vezi toată discuția)
Oug 34/2006 - contestatie in contencios administrativ Stefanescu-Goanga & Asociatii Stefanescu-Goanga & Asociatii Are cineva experienta cu contestatia in instanta prevazuta de art. 286 alin. 3 din OUG 34/2006? In speta, cf. art. 286 alin. 3, dupa incheierea contractului ... (vezi toată discuția)