avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri de sprijin pentru paduri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri de sprijin pentru paduri

Detin 2 ha de padure (persoana fizica) si se vorbeste mult de reimpaduriri.Cum se pot obtine subventii pentru impaduriri si unde se poate apela?
Cel mai recent răspuns: ContSters136598 , utilizator 14:53, 20 Martie 2010
Da se acorda sprijin si subventi pentru impaduriri dar pentru mai multe detali este necesar a va adresa Regiei Nationale a Padurilor - Romsilva din judetul dvs. Pentru mai multe informatii: "Regenerarea pădurilor este una din activităţile prioritare ale Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva. Extinderea suprafeţei pădurilor se face prin: regenerarea tuturor suprafeţelor de pădure de pe care s-a recoltat masă lemnoasă, urmare aplicării tăierilor de produse principale, împădurirea terenurilor fără vegetaţie forestieră, care nu au alte folosinţe atribuite prin amenajament, reconstrucţia ecologică a terenurilor afectate de fenomene de degradate, aflate în administrarea regiei, precum şi a celor din afara fondului forestier."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contructie in padure (extravilan)? george.79 george.79 Buna ziua, Am o nelamurire... As dori sa construiesc o cabana mica de vacanta, din lemn, fara fundatie permanenta (pe piloni din lemn) in padure ... (vezi toată discuția)
Romsilva ignora noul cod silvic. ce e de facut?! padureamea padureamea Buna ziua. As avea nevoie de un sfat, o indrumare pentru rezolvarea unei probleme si multumesc oricui imi va da o mana de ajutor. Familia mea detine 3 ha de ... (vezi toată discuția)
Teren extravilan - padure. drept de preemptiune zbye zbye Buna ziua ! Am si eu o nelamurire... am cumparat un teren extravilan, avand in C.F. trecuta categ. -padure- si ma intereseaza daca am urmat procedura corecta ... (vezi toată discuția)