am facut cumparaturile in hipermarketul cora ,am ajuns la casa ,am pus toate produsele pe banda ,am achitat iar la iesire am fost oprit de agentii de paza care mi-au verificat produsele.s-a constatat ca erau cateva produse pe care casiera nu le scanase .acum politia vrea sa ma faca complice la furt desi eu nu o cunosc pe casiera.ce pot face in situatia asta ?
Deci,dvs sunteti autor al infractiunii de furt calificat,prev.de art.208-209 lit a(doua sau mai multe persoane si e c.p.(loc public)iar casiera care nu a marcat obiectele achitate este complice la infractiunea de furt calificat conf.prevederilor art.26 cu ref.la art.208-209 lit.a si e c.pen..
Pedeapsa pentru savarsirea unei astfel de infractiuni este de la 3 ani la 15 ani.
Va sfatuiesc pe amandoi sa va angajati urgent avocati pentru a va sustine cauza si abeneficia de o pedeapsa cat mai mica,cu suspendarea executarii.
Furt hipermaket
belle30
buna ziua...azi 13.04.2010 am fost prinsa cu poduse neachitate in valoare de 180 ron din hipermarketul cora.s-a chemat politia am mers la sectie unde am dat ... (vezi toată discuția)