avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... nu am furat din hipermarket dar totusi am ajuns la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

nu am furat din hipermarket dar totusi am ajuns la politie

am facut cumparaturile in hipermarketul cora ,am ajuns la casa ,am pus toate produsele pe banda ,am achitat iar la iesire am fost oprit de agentii de paza care mi-au verificat produsele.s-a constatat ca erau cateva produse pe care casiera nu le scanase .acum politia vrea sa ma faca complice la furt desi eu nu o cunosc pe casiera.ce pot face in situatia asta ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:52, 22 Martie 2010
cyprian a scris:

as vrea sa mai adaug faptul ca cei de la hypermarket au vazut pe camera ca toate produsele au fost puse pe banda ..in cazul asta cine se face vinovat ?

In aceasta situatie ,probabil se vor clarifica spectele si eventual identifica vinovatul
Daca casiera este complice nu conteaza.
cyprian a scris:

am facut cumparaturile in hipermarketul cora ,am ajuns la casa ,am pus toate produsele pe banda ,am achitat iar la iesire am fost oprit de agentii de paza care mi-au verificat produsele.s-a constatat ca erau cateva produse pe care casiera nu le scanase .acum politia vrea sa ma faca complice la furt desi eu nu o cunosc pe casiera.ce pot face in situatia asta ?

in locul dvs as face o plangere la parchet prin care as invinui atat pe cei de la hipermarket cat si politia de cercetare abuziva, in sensul ca abuzul consta in faptul ca va pune in sarcina fapte pe care nu le-ati savarsit. Este probabil o greseala a casierei de care nu puteti fi dvs facut raspunzator.
cyprian a scris:

percizez ca sunt la prima abatere ..

Mooomeent: cum adica precizati ca sunteti la prima abatere?... Este cumva o recunoastere a faptelor de care sunteti invinuit, venita din subconstientul dvs?... In psihologie se afirma faptul ca subconstientul este singurul care spune adevarul si ca acesta nu poate niciodata sa minta.
Angajati un avocat pentru ca probabil ,casiera ca sa scape,va incerca sa va incrimineze si mai mult.
Cred ca avand sustinerea unui avocat,prejudiciul fiind acoperit si recunoscand faptele,veti beneficia de o pedeapsa minima cu suspendarea executarii.

Alte discuții în legătură

Furt hipermaket belle30 belle30 buna ziua...azi 13.04.2010 am fost prinsa cu poduse neachitate in valoare de 180 ron din hipermarketul cora.s-a chemat politia am mers la sectie unde am dat ... (vezi toată discuția)
Complicitate la furt calificat lights lights am 20 de ani sunt la prima abatere, si sunt acuzat de complicitate la furt calificat `mai exact au fost furati niste porumbei ...acestea au fost restituiti ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor Monica_mnk Monica_mnk Am luat asupra mea un furt am declarat si la politie,nu am stiu repercusiunile,sa va explic,la o petrecere o amica a furat bijuterii,a insistat sa plecam iar ... (vezi toată discuția)