am facut cumparaturile in hipermarketul cora ,am ajuns la casa ,am pus toate produsele pe banda ,am achitat iar la iesire am fost oprit de agentii de paza care mi-au verificat produsele.s-a constatat ca erau cateva produse pe care casiera nu le scanase .acum politia vrea sa ma faca complice la furt desi eu nu o cunosc pe casiera.ce pot face in situatia asta ?
am fost astazi chemat la politie iar cel care ancheteaza cazul nu sa prezentat, mi sa spus sa vin peste alte 2 zile...oare dc mi se amana cazul si ce se intampla daca nu ma prezint ?
Motivul pentru care persoana responsabila in cercetare,nu s-a prezentat ,nu conduce la premiza amanarii cazului dvs ,pot exista cauze obiective
In calitatea in care sunteti implicat in eveniment este in avantajul dvs sa va prezentati la organul de cercetare ,care sa se edifice asupra vinovatiei sau nevinovatiei dvs
Daca apreciati ca situatia va este defavorabila contactati/angajati avocat
Pentru a nu avea probleme si pentru a va formula eventualele aparari este bine sa va prezentati,iar daca puteti,este bine sa angajati un avocat,pentru ca se pare ca sunt probleme.
as vrea sa mai adaug faptul ca cei de la hypermarket au vazut pe camera ca toate produsele au fost puse pe banda ..in cazul asta cine se face vinovat ?
Furt hipermaket
belle30
buna ziua...azi 13.04.2010 am fost prinsa cu poduse neachitate in valoare de 180 ron din hipermarketul cora.s-a chemat politia am mers la sectie unde am dat ... (vezi toată discuția)